NOTICIAS

Turisme gastronòmic, cultura alimentària mediterrània i desenvolupament local

 

Josep Bernabeu-Mestre

 

El turisme gastronòmic, com una nova manera d’entendre la cultura a través de la gastronomia, està de moda i s’està consolidant com a tendència. En bona part respon a les exigències d’un nou turista que ja no cerca únicament serveis, sinó que desitja poder satisfer les seues expectatives com a consumidor d’experiències i emocions.

Actividades de la Càtedra Carmencita

“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”

“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”

La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico anuncia premios de investigación, exposiciones itinerantes, proyectos internacionales y actividades de divulgación como jornadas, podcasts y blogs, reafirmando su compromiso con la formación e innovación en gastronomía.

read more