NOTICIAS
El turisme gastronòmic, com una nova manera d’entendre la cultura a través de la gastronomia, està de moda i s’està consolidant com a tendència. En bona part respon a les exigències d’un nou turista que ja no cerca únicament serveis, sinó que desitja poder satisfer les seues expectatives com a consumidor d’experiències i emocions.
Actividades de la Càtedra Carmencita
El Gómez-Tortosa acull l’exposició de pintures ‘El color de les espècies’ emmarcada en el centenari de Carmencita.
Información. 5 de noviembre, 2023
Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d’ingressos.
Información. 1 de septiembre, 2023
Culinary and Gastronomic Practices during the Periods of Restrictions on Movement Caused by the COVID-19 Pandemic in the Province of Alicante
MDPI – Culinary and Gastronomic Practices during the Periods of Restrictions on Movement Caused by the COVID-19 Pandemic in the Province of Alicante (Spain)