NOTICIAS
El turisme gastronòmic, com una nova manera d’entendre la cultura a través de la gastronomia, està de moda i s’està consolidant com a tendència. En bona part respon a les exigències d’un nou turista que ja no cerca únicament serveis, sinó que desitja poder satisfer les seues expectatives com a consumidor d’experiències i emocions.
Actividades de la Càtedra Carmencita
Descobrir cuina 05: Tomàquets
Autor
La Càtedra Carmencita participa en el Congrés MEG 2025
NOTÍCIES 11 i 12 de maig – Alacant, Fundació Mediterrani (Aula de Cultura) Actividades de la Cátedra Carmencita
Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
NOTÍCIES"Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)" Del 27 al 29 d’abril de 2025, es va celebrar a Madrid l’Spain Gastronomy Conference, on es va aprovar la declaració titulada "Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)". Aquest document presenta una...