NOTÍCIES

VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema

“Los caminos del agua”

3, 10, 17 i 24 de març de 2025

Dilluns 3 de març de 2025

“CUANDO EL RÍO SUENA”

Projecció de la pel·lícula “El agua”, d’Elena López Riera.

Cinefòrum amb Jorge Olcina, catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la UA, i Elena López Riera, directora de la pel·lícula “El agua”.

Dilluns 10 de març de 2025

“LOS CAMINOS DEL AGUA, SECUENCIA A SECUENCIA”

Intervé: Israel Gil, coordinador de l’Aula de Cinema de la Universitat d’Alacant i gestor cultural.

Dilluns 17 de març de 2025

“UN DIA PERFECTO”

Projecció de la pel·lícula “Un día Perfecto”, de Fernando León de Aranoa.

Cinefòrum amb Antonio Manuel Rico Amoros, Institut Interuniversitari de Geografia Universitat d’Alacant, i Mateo Marco Amorós, llicenciat en Filosofia i Lletres i escriptor.

Dilluns 24 de març de 2025

“LA ALBUFERA Y LA MARJAL DE PEGO OLIVA”

Projecció del documental “La Albufera y la Marjal de Pego Oliva”

Cinefòrum amb Josep Bernabeu Mestre, director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, i Vicent Dominguis, enginyer tècnic agrícola i cultivador d’arròs.

Actividades de la Cátedra Carmencita

Jornades de Turisme Cinegètic. La Vall de Laguar

Jornades de Turisme Cinegètic. La Vall de Laguar

L’Ajuntament de Laguar ha organitzat les primeres jornades de turisme cinegètic, amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Blanca i la col·laboració d’associacions de caçadors i empresaris turístics en procés de constitució. L’esdeveniment inclourà taules rodones, showcooking i degustacions de plats tradicionals de caça en el seu programa.

read more
Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.

Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.

NOTICIAS  Presentació de llibres sobre la gastronomia, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Presentación de publicaciones gastronómicas, debate sobre la innovación culinaria y cata de agua a ciegas, centran la participación de la UA en el Festival...

read more