NOTÍCIES
Dilluns 3 de març de 2025
“CUANDO EL RÍO SUENA”
Projecció de la pel·lícula “El agua”, d’Elena López Riera.
Cinefòrum amb Jorge Olcina, catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la UA, i Elena López Riera, directora de la pel·lícula “El agua”.
Dilluns 10 de març de 2025
“LOS CAMINOS DEL AGUA, SECUENCIA A SECUENCIA”
Intervé: Israel Gil, coordinador de l’Aula de Cinema de la Universitat d’Alacant i gestor cultural.
Dilluns 17 de març de 2025
“UN DIA PERFECTO”
Projecció de la pel·lícula “Un día Perfecto”, de Fernando León de Aranoa.
Cinefòrum amb Antonio Manuel Rico Amoros, Institut Interuniversitari de Geografia Universitat d’Alacant, i Mateo Marco Amorós, llicenciat en Filosofia i Lletres i escriptor.
Dilluns 24 de març de 2025
“LA ALBUFERA Y LA MARJAL DE PEGO OLIVA”
Projecció del documental “La Albufera y la Marjal de Pego Oliva”
Cinefòrum amb Josep Bernabeu Mestre, director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, i Vicent Dominguis, enginyer tècnic agrícola i cultivador d’arròs.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
NOTÍCIES"Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)" Del 27 al 29 d’abril de 2025, es va celebrar a Madrid l’Spain Gastronomy Conference, on es va aprovar la declaració titulada "Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)". Aquest document presenta una...
Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
NOTÍCIESDel 27 al 29 de març de 2025 La Càtedra Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference 2025, a més de participar en una ponència i comunicació per part de Josep Bernabeu Mestre.Actividades de la Cátedra Carmencita
“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico anuncia premios de investigación, exposiciones itinerantes, proyectos internacionales y actividades de divulgación como jornadas, podcasts y blogs, reafirmando su compromiso con la formación e innovación en gastronomía.