DIVULGACIÓN

Xerrada "Cuineres del territori: diàleg sobre el paper de les dones en la configuració del patrimoni culinari i gastronòmic"

 

Sala Rafael Altamira de la Seu de la Universitat d’Alacant

24 de septiembre de 2021

 

La activitat forma part de les activitats de la Nit Mediterrània de les Investigadores, MEDNIGHT 2021

Otras actividades de la Cátedra Carmencita

Gastronomia solidaria

Gastronomia solidaria

En aquest temps de confinament s’han succeït moltes iniciatives de gastronomia solidària on han col·laborat, de manera altruista, molts professionals i empreses del sector agroalimentari i gastronòmic.

read more
En temps de Covid-19

En temps de Covid-19

“L’epidemiologia històrica ens ajuda a entendre per què hem de prioritzar la salut davant de consideracions econòmiques i d’altra naturalesa”

read more
Llibre blanc de l’alimentació

Llibre blanc de l’alimentació

Bernabeu-Mestre, J.; Trescastro López, EM. (2019) El sabor de la tradición. El legado de la alimentación. En: Libro Blanco de la Nutrición de las Personas Mayores en España. Madrid, Sociedad Española deGeriatría y Gerontología/ Fundación Española de Nutrición, pp. 512-516.

read more