DIVULGACIÓ
El proper dijous 15 de febrer a les 12 hores, en la sala d’actes Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant, tindrà lloc la XXI Conferència José María Bengoa. En esta ocasió comptarem amb la inntervenció del professor José López Miranda, Catedràtic de Medicina Interna de la Universitat de Còrdova. Presentarà els resultats i avanços del projecte CORDIOPREV, l’objectiu del qual no és altre que estudiar l’asociació entre una dieta mediterrània rica en oli d’oliva verge extra i la reducció del risc de presentar un episodi cardiovascular major. L’estudi CORDIOPREV va rebre el Premi Nacional de Gastronomia a la Investigació i Innovació 2023
Altres activitats de la Càtedra Carmencita
Entrevista a Josep Bernabeu, director de Gasterra, sobre els canvis que el coronavirus provocarà en el nostre sector gastronòmic
GASTERRA abre un foro virtual en el que participan expertos universitarios y en salud alimentaria y cocineros sobre los cambios que la COVID-19 va a provocar en nuestrpo sector gastronómico y turístico.
Videoconferència: Les claus d’una pandèmia evitable
El context epidemiològic-històric de la COVID-19.
La Universitat d’Alacant reuneix experts per a debatre sobre el futur del turisme i la gastronomia després de la covid-19
El centro de Gastronomía del Mediterráneo UA- Dénia, en colaboración con Turisme Generalitat Valenciana, crea un espacio virtual, donde compartir reflexiones y propuestas para el desconfinamiento del sector turístico y de hostelería.