DIVULGACIÓ
El proper dijous 15 de febrer a les 12 hores, en la sala d’actes Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant, tindrà lloc la XXI Conferència José María Bengoa. En esta ocasió comptarem amb la inntervenció del professor José López Miranda, Catedràtic de Medicina Interna de la Universitat de Còrdova. Presentarà els resultats i avanços del projecte CORDIOPREV, l’objectiu del qual no és altre que estudiar l’asociació entre una dieta mediterrània rica en oli d’oliva verge extra i la reducció del risc de presentar un episodi cardiovascular major. L’estudi CORDIOPREV va rebre el Premi Nacional de Gastronomia a la Investigació i Innovació 2023
Altres activitats de la Càtedra Carmencita
Publicació del llibre “Alimentació gastronomia i nutrició en el camí de la sustentabilitat”
Bernabeu Mestre, J., Tormo Santamaría, M.
Cambios en las practicas culinarias y gastronómicas durante el confinamiento del a COVID-19 en la provincia de Alicante
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética
Promoción de una gastronomía sostenible: el programa El Setrill de radio UA
María Tormo-Santamaría, Josep Bernabeu-Mestre, Ángeles Ruíz-García, Eva Mª TrescastroLópez, Alba Martínez-García, Àngela Bernabeu-Peiró, Pepa Marín-Poveda, Toni Pérez-Vergara




