VII Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
Universitat d’Alacant – Saló de Graus Alfredo Orts
14 d’octubre de 2024
Últimes notícies
Y/p>
Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
NOTÍCIES"Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)" Del 27 al 29 d’abril de 2025, es va celebrar a Madrid l’Spain Gastronomy Conference, on es va aprovar la declaració titulada "Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)". Aquest document presenta una...
VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua
NOTÍCIES"Los caminos del agua" 3, 10, 17 i 24 de març de 2025 Dilluns 3 de març de 2025 "CUANDO EL RÍO SUENA" Projecció de la pel·lícula “El agua”, d’Elena López Riera. Cinefòrum amb Jorge Olcina, catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la UA, i Elena López Riera,...
Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
NOTÍCIESDel 27 al 29 de març de 2025 La Càtedra Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference 2025, a més de participar en una ponència i comunicació per part de Josep Bernabeu Mestre.Actividades de la Cátedra Carmencita
Últimes Activitats

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría
Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022

“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico anuncia premios de investigación, exposiciones itinerantes, proyectos internacionales y actividades de divulgación como jornadas, podcasts y blogs, reafirmando su compromiso con la formación e innovación en gastronomía.

Especias: El universo del sabor clausurada
NOTÍCIES Un lujo contar con la experiencia y el conocimiento sobre hierbas culinarias y especias del profesor de la UA Segundo Ríos... FacebookActividades de la Cátedra Carmencita