VII Jornada Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
Universitat d’Alacant – Saló de Graus Alfredo Orts
14 d’octubre de 2024
Últimes notícies
Y/p>
Publicació en versió digital del receptari “Castells sap a tradicions”
NOTÍCIESRecull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l'alumnat del Col·legi d'Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L'activitat s'ha dut a terme en el marc del projecte...
La Càtedra Carmencita participa en el Congrés MEG 2025
NOTÍCIES 11 i 12 de maig – Alacant, Fundació Mediterrani (Aula de Cultura) Actividades de la Cátedra Carmencita
Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
NOTÍCIES"Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)" Del 27 al 29 d’abril de 2025, es va celebrar a Madrid l’Spain Gastronomy Conference, on es va aprovar la declaració titulada "Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)". Aquest document presenta una...
Últimes Activitats

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría
Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022

“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico anuncia premios de investigación, exposiciones itinerantes, proyectos internacionales y actividades de divulgación como jornadas, podcasts y blogs, reafirmando su compromiso con la formación e innovación en gastronomía.

Especias: El universo del sabor clausurada
NOTÍCIES Un lujo contar con la experiencia y el conocimiento sobre hierbas culinarias y especias del profesor de la UA Segundo Ríos... FacebookActividades de la Cátedra Carmencita