Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d'ingressos.

 

Carmencita consolida el seu lideratge en el sector de les espècies amb 88 milions d’ingressos.

Información

01/09/2023
Anar a notícia

Actividades de la Cátedra Carmencita

Tapéate: I concurso de tapas de Alicante

Tapéate: I concurso de tapas de Alicante

Autor

read more
Saborea Vinaròs

Saborea Vinaròs

Autor

read more
Sabor a mar. Cuadernos de bitácora gastronómicos. Nº1 Dénia.

Sabor a mar. Cuadernos de bitácora gastronómicos. Nº1 Dénia.

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
setembre 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
« ag.    

Entrades recents

  • Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
  • Un mundo de especias
  • Turrón todo el año
  • Tirusme Vinaròs: Al ritmo del mediterráneo
  • Tapéate: I concurso de tapas de Alicante
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: