Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Carmencita, premi Face 2019 a la millor marca amb l'Espiga Barrada per a productes sense glútens

 

alicantePlaza

Activitats de la Càtedra Carmencita

Gastronomía Benferri

Gastronomía Benferri

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Gastronomía Balones

Gastronomía Balones

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Jornadas para la inserción laboral de trabajadoras con discapacidad

Jornadas para la inserción laboral de trabajadoras con discapacidad

-- --Divulgació (Últimes activitats Inici), Divulgació, Portada Divulgació

Sede UA Ciudad de Alicante, 7 y 8 de septiembre 2022

read more
« Older Entries
Next Entries »
maig 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
« abr.    

Entrades recents

  • Declaració “Replantejant la Gastronomia (Reframing Gastronomy)” – Spain Gastronomy Conference 2025
  • VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua
  • Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
  • “La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
  • Nos vas a oír!!! – Especial Gastronomia Alacantina
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: