Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTICIAS

Com fer un arròs d'estrella Michelin

Diari de Girona

22 d’octubre 2020

Veure notícia

Activitats de la Cátedra Carmencita

Buenos restaurantes en Alicante y provincia

Buenos restaurantes en Alicante y provincia

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

XVII Congrés Mundial de Cineantropometría

Investigació, Investigació (Últimes activitats Inici), Portada Investigació, Portada Investigación

Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022

read more
La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

La Càtedra Carmencita coordina el projecte A l’escola, a casa, al carrer, cuinem la Marina i llaurem el futur?

Inici - Últimes notícies, Noticias, Notícies, Portada Notícies

Marina alta, 4 de juny 2022

read more
« Older Entries
Next Entries »
agost 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
« jul.    

Entrades recents

  • Recetas de la gastronomía alicantina
  • Recetario Uva de mesa embolsada del Vinalopó
  • Recetario de Los Montesinos. 3 ed.
  • Recetario de Los Montesinos. 1 ed.
  • Receta espardenya valenciana
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: