Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Entrevista a Josep Bermabéu, director de Gasterra, sobre els canvis que el coronavirus provocarà en el nostre sector gastronòmic

Radio Alicante

Activitats de la Càtedra Carmencita

Marzo Gastronómico

Marzo Gastronómico

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Maratón de tapas y dulces de Elche

Maratón de tapas y dulces de Elche

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
Les receptes de la nostra gastronomía El Campello

Les receptes de la nostra gastronomía El Campello

Repertori bibliogràfic

Autor

read more
« Older Entries
juny 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« maig    

Entrades recents

  • La rectora de la UA destaca l’“increment exponencial” de càtedres universitàries
  • Marzo Gastronómico
  • Maratón de tapas y dulces de Elche
  • Les receptes de la nostra gastronomía El Campello
  • Las recetas tradicionales Valencia
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: