Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

Entrevista sobre tercera edició del l Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània i de la cultura dels arrossos.

Radio Alacant, Hoy por hoy

22 de juliol de 2020

Escoltar entrevista

(Des de minut 31)

Actividades de la Cátedra Carmencita

Gastronomía típica de Gestalgar

Gastronomía típica de Gestalgar

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Gastronomía Rossell

Gastronomía Rossell

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
Gastronomía L’Alquería d’Asnar

Gastronomía L’Alquería d’Asnar

Repertori bibliogràfic

Varios

read more
« Older Entries
Next Entries »
juny 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« maig    

Entrades recents

  • La rectora de la UA destaca l’“increment exponencial” de càtedres universitàries
  • Marzo Gastronómico
  • Maratón de tapas y dulces de Elche
  • Les receptes de la nostra gastronomía El Campello
  • Las recetas tradicionales Valencia
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: