Divulgación y RRSS
Conferencia impartida por Josep Bernabéu Mestre el pasado13 de julio en el Instituto de Turismo de la Región de Murcia (ITREM), sobre “Turismo gastronómico, dieta mediterránea, sostenibilidad y salud” y en el marco de la Jornada Gastroum que organizaba la Cátedra de Innovación Turística de la Universidad de Murcia.
Otras actividades de la Cátedra Carmencita
Conferència “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer i Bataller”
Conferència impartida al Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant el passat 25 de juny, parlant de “Etnobotànica i gastronomia en l’obra de Joan Pellicer Bataller (1947-2007)”
Propostes per a un desconfinament segur, saludable, sostenible i solidari
Experts universitaris, tècnics de l’Administració i professionals de la cuina i la restauració, participen amb les seves propostes en una iniciativa del Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia GASTERRA que tracta de fer més fàcil la incorporació a la nova realitat que ha deixat la COVID-19 en el sector de la gastronomia.
Entrevista a Josep Bernabeu, director de Gasterra, sobre els canvis que el coronavirus provocarà en el nostre sector gastronòmic
GASTERRA abre un foro virtual en el que participan expertos universitarios y en salud alimentaria y cocineros sobre los cambios que la COVID-19 va a provocar en nuestrpo sector gastronómico y turístico.