Cátedra Carmecita
  • Inici
  • Els Qui Som
  • Activitats de la Càtedra
    • Recerca
      • Divulgació Científica i RRSS
      • Publicacions
      • Gastronomía I COVID
    • Formació
      • Jornades Carmencita d’Estudis Interdisciplinaris sobre Gastronomia
      • Màster d’arrossos
      • Vídeo Tallers Pràctics de Cuina Saludable i Sostenible
    • Divulgació
      • Programes de Ràdio
      • Exposició Itineràncies: {espècies} L’univers del sabor
      • Exposició Menjars de la terra
      • Llegir en Clau gastronòmica
  • Notícies
  • Biblioteca Gastronòmica
  • Enllaços d’interès
  • Saber d’espècies
  • Contacte
  • Valenciano
    • Español
    • Valenciano
Select Page

NOTÍCIES

La Càtedra Carmencita participa en el Congrés MEG 2025

11 i 12 de maig – Alacant, Fundació Mediterrani (Aula de Cultura)

Veure programa

Actividades de la Cátedra Carmencita

Guía gastronómica de Novelda

Guía gastronómica de Novelda

Autor

read more
Guía de turismo rural, de productos y alimentos del Camp d’Elx

Guía de turismo rural, de productos y alimentos del Camp d’Elx

Autor

read more
Guía de restaurantes Dénia y Marina Alta

Guía de restaurantes Dénia y Marina Alta

Autor

read more
« Older Entries
Next Entries »
juliol 2025
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
« juny    

Entrades recents

  • Receptari de la fava Ed.1
  • Receptari de cuina tradicional
  • Quique Dacosta
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 41: Restaurante Los Cuentos
  • Protagonistas de nuestra gastronomía 38: Restaurante Riff
Aviso Legal y Política de Privacidad | Política de Cookies |Copyright © 2021 | | | Diseñado por: