NOTÍCIES
Llibre virtual: {espècies} L’univers del sabor
ESPÉCIES
L’univers del sabor
ESPECIAS
El universo del sabor
SPICES
The universe of taste
Activitats de la Càtedra Carmencita
Xerrada-Col·loqui: la importància i el valor de les denominacions d’origen i les indicacions geogràfiques protegides per als productes agrícoles i la seua aplicació a l’arròs de Pego.
A càrrec, Federico Moncurill Gallo, Director del Comité executiu d’ ORIGEN España, l’Associació Espanyola de Denominacions d’Origen i Secretari General del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Xixona i Torró d’Alacant al costat de Josep Bernabeu director de *Gastella.
El màster d’Arrossos de la Universitat d’Alacant arranca la tercera edició amb el suport dels municipis i la Generalitat
La tercera edició del màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada ha començat avui en un acte que ha tingut lloc a la sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer de la Universitat d’Alacant
La prova de cárrega o el valor simtomàtico d’una dimissió
Més enllà de les percepcions de cadascú, és evident que en termes generals la gestió de la pandèmia està sent molt dolenta i en alguns casos esperpèntica.