NOTÍCIES
Llibre virtual: {espècies} L’univers del sabor
ESPÉCIES
L’univers del sabor
ESPECIAS
El universo del sabor
SPICES
The universe of taste
Activitats de la Càtedra Carmencita
Cicle de Conferències Educar en alimentació, nutrició i habilitats culinàries
Cicle de Conferències Educar en alimentació, nutrició i habilitats culinàries.
18 novembre 2020- 13 gener 2021
La tapa com expressió d’un estil de convivència
Bernabeu-Mestre, J. La tapa com expressió d’un estil de convivència: Una oportunitat per a la comensalitat? Revista Espanyola de Cultura Gastronòmica 2018: 27-35.
La gastronomia davant els reptes epidemiològics-nutricionals del segle (XXI)
Bernabeu-Mestre, J.; Galiana-Sánchez, M.E.; Trescastro-López, E.M. P La gastronomía ante los retos epidemiológico-nutricionales del sigloXXI. Revista Española de Nutrición Humana y Dietética 2017; 21 (3): 9-12.