NOTICIAS
Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental.
A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.
Esperem que siga del vostre interès.
Actividades de la Cátedra Carmencita
La UA duu a terme l’estudi que revisa quaranta anys del Pla Nacional sobre Drogues i els seus desafiaments actuals
Universitat d’Alacant, del 14 al 16 de juliol de 2022
Ángeles Ruiz serà nomenada Confrare d’Honor de la Confraria del Vi Regne de la Monastrell
NOTÍCIES La periodista e investigadora gastronómica Ángeles Ruiz García, coordinadora de la Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la Universidad de Alicante, será investida Cofrade de Honor por la Cofradía del Vino Reino de la Monastrell el próximo 9 de...
Una aproximación a la gastronomía de la plana de Utiel
Autor




