NOTICIAS
Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental.
A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.
Esperem que siga del vostre interès.
Actividades de la Cátedra Carmencita
“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico anuncia premios de investigación, exposiciones itinerantes, proyectos internacionales y actividades de divulgación como jornadas, podcasts y blogs, reafirmando su compromiso con la formación e innovación en gastronomía.
Nos vas a oír!!! – Especial Gastronomia Alacantina
NOTÍCIESEspecial Gastronomia Alacantina07 gener 2025Actividades de la Cátedra Carmencita
Especias: El universo del sabor clausurada
NOTÍCIES Un lujo contar con la experiencia y el conocimiento sobre hierbas culinarias y especias del profesor de la UA Segundo Ríos... FacebookActividades de la Cátedra Carmencita