NOTICIAS
Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental.
A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.
Esperem que siga del vostre interès.
Actividades de la Cátedra Carmencita
VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua
NOTÍCIES"Los caminos del agua" 3, 10, 17 i 24 de març de 2025 Dilluns 3 de març de 2025 "CUANDO EL RÍO SUENA" Projecció de la pel·lícula “El agua”, d’Elena López Riera. Cinefòrum amb Jorge Olcina, catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la UA, i Elena López Riera,...
Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
NOTÍCIESDel 27 al 29 de març de 2025 La Càtedra Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference 2025, a més de participar en una ponència i comunicació per part de Josep Bernabeu Mestre.Actividades de la Cátedra Carmencita
“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico anuncia premios de investigación, exposiciones itinerantes, proyectos internacionales y actividades de divulgación como jornadas, podcasts y blogs, reafirmando su compromiso con la formación e innovación en gastronomía.