NOTICIAS

Presentació "SUSTENTABLE" Guia de restaurants de la Comunitat Valenciana.

Dimecres 26 de febrero de 2020, 19:00h.

Saló d’actes de la biblioteca pública de Dénia 

 

Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental

A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.

Esperem que siga del vostre interès.  

Actividades de la Cátedra Carmencita

VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua

VI Cicle Gastronomia, Vi i Cinema: Els Camins de l’Aigua

NOTÍCIES"Los caminos del agua" 3, 10, 17 i 24 de març de 2025 Dilluns 3 de març de 2025 "CUANDO EL RÍO SUENA" Projecció de la pel·lícula “El agua”, d’Elena López Riera. Cinefòrum amb Jorge Olcina, catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional de la UA, i Elena López Riera,...

read more