NOTICIAS

Presentació "SUSTENTABLE" Guia de restaurants de la Comunitat Valenciana.

Dimecres 26 de febrero de 2020, 19:00h.

Saló d’actes de la biblioteca pública de Dénia 

 

Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental

A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.

Esperem que siga del vostre interès.  

Actividades de la Cátedra Carmencita

Projecte Serrella

Projecte Serrella

La iniciativa s’ha d’emmarcar en la continuïtat de les activitats del D*na-Fòrum que tingué lloc al CdT de Dénia el passat mes de novembre de 2019.

read more