NOTICIAS
Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental.
A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.
Esperem que siga del vostre interès.
Actividades de la Cátedra Carmencita
La Generalitat Valenciana premia a Carmencita pel seu mèrit empresarial i social.
Levante-EMV. 6 de octubre, 2023
Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.
NOTICIAS Presentació de llibres sobre la gastronomia, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Presentación de publicaciones gastronómicas, debate sobre la innovación culinaria y cata de agua a ciegas, centran la participación de la UA en el Festival...
El Gómez-Tortosa acull l’exposició de pintures ‘El color de les espècies’ emmarcada en el centenari de Carmencita.
Información. 5 de noviembre, 2023