NOTICIAS
Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental.
A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.
Esperem que siga del vostre interès.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Els cent anys d’aromes i espècies de Carmencita
La Vanguardia, Comunitat Valenciana, 9 de maig 2022
Carmencita es galardonada en la Noche de las Finanzas de Forinvest
Novelda digital, 4 de maig de 2022
Acte de presentació de llibre “Cuineres del territori”
Acte de presentació del llibre “Cunineres del territori”, Divendres 6 de maig a les 19:30 a la Seu Universitària de la Marina, Benissa