NOTICIAS
Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental.
A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.
Esperem que siga del vostre interès.
Actividades de la Cátedra Carmencita
La cuina tradicional com a garantia de salut i la millor de les medicines
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
La festa de l’alcachofa omple Almoradí de sabor
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
La gana vista amb els ulls del cinema
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024