NOTICIAS
Aquesta guia naix de la necessitat de lligar la gastronomia amb la sostenibilitat i conté informació de 100 restaurants de la Comunitat Valenciana que compleixen amb els criteris d’excel·lència gastronòmica, proximitat i sostenibilitat ambiental.
A l’acte participaran; Josep Bernabeu-Mestre, director del Centre de Gastronomia del Mediterrani GASTERRA – UA – Dénia i director de la Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic; María Diago, directora de sustentable, guia de restaurants de la Comunitat Valenciana; i Lluís Ruiz Soler, periodista gastronòmic de sustentable.
Esperem que siga del vostre interès.
Actividades de la Cátedra Carmencita
Notícies sobre “Menjars de la Terra” – Almoradí
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
V Cicle Gastronomia, vi i cinema
Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024
Carmencita guardonada en els Premis de l’Acadèmia de la Gastronomia Valenciana
Novelda Digital. 13 de febrer, 2024