NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
I Trobada de Càtedres Institucionals
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
Projecte Serrella
La iniciativa s’ha d’emmarcar en la continuïtat de les activitats del D*na-Fòrum que tingué lloc al CdT de Dénia el passat mes de novembre de 2019.
Centres Cuiners
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024