NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
La cuina tradicional com a garantia de salut i la millor de les medicines
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
La festa de l’alcachofa omple Almoradí de sabor
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
La gana vista amb els ulls del cinema
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024