NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
Notícies sobre “Menjars de la Terra” – Almoradí
Onda Cero. 22 de febrero, 2024
Diario de la Vega. 22 de febrero, 2024
V Cicle Gastronomia, vi i cinema
Sede UA Ciutat d’Alacant, del 28 de febrer al 20 de març de 2024
Carmencita guardonada en els Premis de l’Acadèmia de la Gastronomia Valenciana
Novelda Digital. 13 de febrer, 2024