NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
Jornades de Turisme Cinegètic. La Vall de Laguar
L’Ajuntament de Laguar ha organitzat les primeres jornades de turisme cinegètic, amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Blanca i la col·laboració d’associacions de caçadors i empresaris turístics en procés de constitució. L’esdeveniment inclourà taules rodones, showcooking i degustacions de plats tradicionals de caça en el seu programa.
La Generalitat Valenciana premia a Carmencita pel seu mèrit empresarial i social.
Levante-EMV. 6 de octubre, 2023
Presentació de publicacions gastronòmiques, debat sobre la innovació culinària i tast d’aigua a cegues, centren la participació de la UA en el Festival Gastrocinema que tindrà lloc del 13 al 18 de setembre a Alacant.
NOTICIAS Presentació de llibres sobre la gastronomia, amb la col·laboració de la Universitat d'Alacant. Presentación de publicaciones gastronómicas, debate sobre la innovación culinaria y cata de agua a ciegas, centran la participación de la UA en el Festival...