NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
Les tradicions culinaries de la mediterranea: reflexions des d’Alacant i l’Alguer
El proper dilluns, de la mà de Cuineres del territori (Onada Edicions, 2022) tindrem la sort de completar l’estada a la Universitat de Sàsser, participant a l’Alguer en un encontre per a parlar de les tradicions culinàries de la mediterrània i els reptes als que tenen que fer front, però també de les oportunitats que es poden oferir per a millorar la nostra nutrició i gaudir fent-ho.
Els cuiners tenen Carmencita a casa, però no en el restaurant. Ens centrarem en el canal Horeca.
Economía Digital. 27 de mayo, 2023
Llibre “34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”
Revista Española de Nutrición Humana y Dietética