NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
I Congrés Internacional en dieta mediterrània, gastronomia i arqueologia
19 i 20 de maig de 2022
Els cent anys d’aromes i espècies de Carmencita
La Vanguardia, Comunitat Valenciana, 9 de maig 2022
Carmencita es galardonada en la Noche de las Finanzas de Forinvest
Novelda digital, 4 de maig de 2022