NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
Acte de presentació de llibre “Cuineres del territori”
Acte de presentació del llibre “Cunineres del territori”, Divendres 6 de maig a les 19:30 a la Seu Universitària de la Marina, Benissa
Per a llegir, reflexionar, cuinar i gaudir
Per a llegir, reflexionar, cuinar i gaudir. Josep Bernabeu Mestre
XIII Jornades de la cuina de la galera
Varios autores