NOTÍCIES
Recull el resultat del treball de camp de recuperació dels patrimonis culinaris i gastronòmics desenrotllat per l’alumnat del Col·legi d’Educació Infantil i Primària “Serrella” de Castell de Castells. L’activitat s’ha dut a terme en el marc del projecte “Educació, patrimoni i Comunitat a Castell de Castells”, subvencionat pel Ministeri de Cultura a través del programa d’ajudes per a la salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de 2003. Cal destacar tant el diàleg intergeneracional, com intercultural que s’ha generat amb el treball.
Bon profit
Actividades de la Cátedra Carmencita
Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference
NOTÍCIESDel 27 al 29 de març de 2025 La Càtedra Carmencita col·labora en la Spain Gastronomy Conference 2025, a més de participar en una ponència i comunicació per part de Josep Bernabeu Mestre.Actividades de la Cátedra Carmencita
“La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor de la UA crea premios de investigación en materia gastronómica”
La Cátedra Carmencita de Estudios del Sabor Gastronómico anuncia premios de investigación, exposiciones itinerantes, proyectos internacionales y actividades de divulgación como jornadas, podcasts y blogs, reafirmando su compromiso con la formación e innovación en gastronomía.
Nos vas a oír!!! – Especial Gastronomia Alacantina
NOTÍCIESEspecial Gastronomia Alacantina07 gener 2025Actividades de la Cátedra Carmencita