Promoción de una gastronomía sostenible: el programa El Setrill de radio UA
María Tormo-Santamaría, Josep Bernabeu-Mestre, Ángeles Ruíz-García, Eva Mª TrescastroLópez, Alba Martínez-García, Àngela Bernabeu-Peiró, Pepa Marín-Poveda, Toni Pérez-Vergara
“34 plats. 34 comarques. Redescobrint el receptari valencià de les nostres famílies”
Projecte organitzat pel Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (CODiNuCoVa), la Càtedra Carmencita-UA d’Estudis del Sabor Gastronòmic i el Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia (Gasterra).
GASTROum, Turisme gastronòmic i alimentació saludable. Conferència Josep Bernabéu Mestre
Conferencia en el Instituto de Turismo de la Región de Murcia (ITREM), sobre “Turismo gastronómico, dieta mediterránea, sostenibilidad y salud” y en el marco de la Jornada Gastroum que organizaba la Cátedra de Innovación Turística de la Universidad de Murcia.
“La perspectiva històrica i l’anàlisi crítica en l’abordatge del desafiament alimentari i social de la fam oculta”
Artículo de Josep Bernabéu-Mestre y María Tormo-Santamaría
QUE INVENTEN ELLS o l’eterna cançó de la precarietat de la ciència a l’Estat espanyol
Article del catedràtic de la Universitat d’Alacant Josep Bernabéu-Mestre.
“Saber els morts per covid ens ajudarà en pròximes pandèmies”
El catedrático de la Universidad de Alicante Josep Bernabéu-Mestre adiverte sobre los problemas del recuento y la influencia de otras patologías
Dos assajos del catedràtic de la UA Josep Bernabeu parteixen de la sindèmia per a explicar causes i conseqüències de la Covid-19
La sindèmia és un concepte de moda. Josep Bernabeu Mestre, catedràtic d’Història de la Ciència en el Departament d’Infermeria Comunitària, Medicina Preventiva i Salut Pública i Història de la Ciència de la Universitat d’Alacant.
Contar en temps de pandèmia: la polèmica de les morts atribuïdes a COVID-19 i l’exemple de la grip 1918
Publicat en el Blog de la Societat Espanyola d’Història de la Medicina
Alimentació i benestar en persones majors durant la COVID-19
Aquestes jornades pretenen donar a conéixer el fenomen social i les vulnerabilitats epidemiològiques del procés d’envelliment.








