NOTICIAS

Presentación del libro “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina”

Autores Josep Bernabeu y María Tormo

Presentacion del libro “Cuineres del territori. La memòria del menjars de les comarques de la Marina”

Autores: Josep Bernabeu y María Tormo

Dia: 17 de marzo en la Sala Miguel Hernández de la Sede Universitaria, Ramón y Cajal 4
Hora: 20:30
Presentación:  Ángeles Ruiz, periodista y escritora gastronómica.
La publicación recibió el VI Premi Internacional de Llibre de Cuina, Salut i Sostenibilitat Ciutat de Benicarló.

 

Actividades de la Cátedra Carmencita

«Centres cuiners»

«Centres cuiners»

NOTICIAS Inauguració de la cuineta del col·legi d’educació infantil i primària Port de Xàbia. Josep Bernabeu - Faccebook 07/03/2024 Un aula de escuela que es cocina: colegios de Xàbia, Catarroja y Peñiscola ponen en marcha el proyecto “Centres Cuiners”. Levante...

leer más